Bag om

Bag om KARMALOFTET

"Vi spreder
god karma"Bag om KARMALOFTET finder du 5 ildsjæle, der med hver
deres passion søger at skabe positive forandringer i mennesket.
Forandringer, der skaber mere glæde og lidenskab til livet.

Alle nærer de en stor kærlighed for æstetik og detaljer. Og idéen om at skabe noget nyt og udvikle dette til perfektion opstod ud af samme brændende ønske om, også i det sønderjyske at kunne give mennesker muligheden for, at have et unikt sted, hvor alt er samlet under samme tag. Krop, sind og ånd – fordi disse 3 uløseligt hænger sammen. Når den personlige udvikling og vejen hjem til dig selv er i højsæde, så må det ikke være afstanden til undervisningsstedet eller rammerne, der begrænser dine muligheder. Derfor er KARMALOFTET vigtigt.

At navigere fra hjertet er en fællesnævner, der går igen overalt i det, der gror ud af KARMALOFTET – det være sig lige fra yogaen til samtalerne, meditationerne, indretningen og de mange skønne behandlinger og workshops, der er en del af konceptet.

At gøre en ægte forskel for det enkelte menneske er en anden fællesnævner. Med deres mange og forskellige kompetencer har alle på KARMALOFTET et solidt og vedkommende grundlag for at byde op til dans i dette skønne, unikke og holistiske univers.

– Vi glæder os til at se jer!


Annachanell

Stifter Annachanell Katarina Staniok står i det daglige for sin personlige virksomhed og hjertebarnet DIT LIV FRA HJERTET. Annachanell Katarina healer og er Holistic Life og Spirit coach med fokus på det HELE menneske. Hun vejleder  i naturlige biologiske tiltag  som  kost , homøopati, urter og essentielle olier.
Annachanell Katarina er udover at være shadowfacillitator og Spirit coach/spirit guide også Adhd coach og uddannet forældretræner ved Adhd-foreningen og vejleder forældre/ familier med udfordringer . 
Hun arbejder intuitivt og coacher/healer 1:1 kombineret eller hver for sig i forløb såvel som i enkeltsessioner.


Tina

Tina hjælper lys- og sjæl-arbejdere med at bygge deres forretning online.
Hun hjælper dig med at blive helt klar på, hvad din sjæl kalder på at dele med verden.
Du får lavet en klar strategi for hvordan dit budskab kommer ud til dem, der har brug for det og du får det eksekveret via en online platform.

Tina har igennem årene bygge en del forretninger op fra bunden – de senest 5 år med fokus på online forretning.

Hun er bl.a uddannet NLP træner og har igennem coachende forløb hjulpet mange til succes med at bygge og udvikle deres forretning.

Med redskaber fra NLP’ens verden og hendes arbejde med arketyper – sjælens ubevidste hjælpere – finder hun ind til hendes kunders sensoriske intelligens.

Høj sensorisk intelligens er et menneskes unikke intuitive gave til at fornemme og arbejde med mennesker.
Når det først kommer krystalklart frem i lyset hos den, der bærer denne gave får drømmen om at bygge egen forretning en meget tydelig vej hen mod at blive til virkelighed.

Tina vil på sigt holde workshops indenfor det indre arbejde mod drømmen at udvikle egen forretning og at bygge forretning online.

Hun kan bookes til forløb, der gør dig krystal klar på din sjæls kalden og gøre din indre selvstændige drøm til virkelighed.

Book din tid hos Tina allerede nu gennem direkte besked til Karmaloftets facebook eller kontaktformularen her på hjemmesiden.


Lone

Lone tilbyder NADA-akupunktur, Holistisk Stresscoaching, Reikihealing og Skyggeterapi. Lone brænder for at hjælpe mennesker i balance på det fysiske, mentale, åndelige og følelsesmæssige plan. NADA er nåleguidet meditation og recovery, som genopbygger og reetablerer kroppens og sindets naturlige balance. Har stor effekt på bl.a. indre uro, stress, tankemylder, PTSD, depression, angst, smerter, hedeture og søvnproblemer.     
NADA kan bookes som selvstændige sessioner, i kombination med stresscoaching eller ifm. workshop på Loftet.

Lone har flere års erfaring med at hjælpe stressramte tilbage til et liv med overskud, indre styrke og balance. Hun tilbyder stresscoaching forløb på 5-7 sessioner, som indeholder mange effektive redskaber, mindfulness og Skyggeterapi. Lone tilbyder Reikihealing som fjernhealing og implicit i de forskellige sessioner. Reiki betyder universel livsenergi, som skaber harmoni og balance på alle indre planer.        

Der kan læses mere om mig og mine behandlinger på min hjemmeside.


Bente

Bente er for nyligt flyttet til smukke Sønderborg med sin kæreste og deres tvillinger.
Hun er uddannet Zen shiatsu terapeut i 2014 og har haft klinik i Roskilde indtil hun gik på barsel for nogle år siden.
Hun tilbyder Zen shiatsu, samt øreakupunktur/auriculo og Qigong øvelser, som supplement til Zen shiatsu behandlingen.Hun er også uddannet ergoterapeut og har mange års erfaring indenfor den mere naturvidenskabelige tilgang til kroppen og sindet.

Zen shiatsu er en japansk behandlingsform, der hjælper kroppen og sindet til at helbrede sig selv. Gennem blide og dybe tryk på kroppen påvirkes energibanerne(meridianerne) og er med til at skabe flow og balance i kroppen og sindet.

Eksempler på symptomer, som Zen Shiatsu kan være med til at behandle:
– Stress
– Muskel spændinger/smerter (bl.a.                             skulder/nakke og ryg)
– Hovedpine
– Søvnproblemer
– Anspændthed og uro
– Fordøjelsesproblemer
– Følelsesmæssige reaktioner, som angst,               depression/tristhed, sorg, tvivl, vrede m.v.

Zen Shiatsu er også med til at behandle de bagvedliggende årsager til symptomerne.
Du vil derfor opleve at en behandling får dig til at slappe af, giver en god ro i krop og sind og du vil mærke at du kommer tættere på dig selv både fysisk og mentalt.

Der kan læses mere om mine behandlinger og om mig på min hjemmeside


Diana

Diana Sommer arbejder intuitivt og kreativt som healer, håndlæser, clairvoyant medium og fortograf.

Hun er nysgerrig og vild med at udfordre og udvikle sig selv, så hun har altid gang i noget nyt.

 For tidsbestilling kontakt Diana Sommer i en PB på facebook.