Bag om

Bag om KARMALOFTET"Vi spreder
god karma"Bag om KARMALOFTET finder du 2 ildsjæle, der med hver
deres passion søger at skabe positive forandringer i mennesket.
Forandringer, der skaber mere glæde og lidenskab til livet.

Begge nærer de en stor kærlighed for æstetik og detaljer. Og idéen om at skabe noget nyt og udvikle dette til perfektion opstod ud af samme brændende ønske om, også i det sønderjyske at kunne give mennesker muligheden for, at have et unikt sted, hvor alt er samlet under samme tag. Krop, sind og ånd – fordi disse 3 uløseligt hænger sammen. Når den personlige udvikling og vejen hjem til dig selv er i højsæde, så må det ikke være afstanden til undervisningsstedet eller rammerne, der begrænser dine muligheder. Derfor er KARMALOFTET vigtigt.

At navigere fra hjertet er en fællesnævner, der går igen overalt i det, der gror ud af KARMALOFTET – det være sig lige fra yogaen til samtalerne, meditationerne, indretningen og de mange skønne behandlinger og workshops, der er en del af konceptet.

At gøre en ægte forskel for det enkelte menneske er en anden fællesnævner. Med deres mange og forskellige kompetencer har Annachanell og Pia sammen et solidt og vedkommende grundlag for at byde op til dans i dette skønne, unikke og holistiske univers.

– Vi glæder os til at se jer!


Annachanell

Stifter Annachanell Katarina Staniok står i det daglige for sin personlige virksomhed og hjertebarnet DIT LIV FRA HJERTET. Annachanell Katarina healer og er Holistic Life og Spirit coach med fokus på det HELE menneske. Hun vejleder  i naturlige biologiske tiltag  som  kost , homøopati, urter og livsforvandlende kosttilskud. 
Annachanell Katarina er udover at være shadowfacillitator og Spirit coach/spirit guide også Adhd coach og uddannet forældretræner ved Adhd-foreningen og vejleder forældre/ familier med udfordringer . 
Hun arbejder intuitivt og coacher/healer 1:1 kombineret eller hver for sig i forløb såvel som i enkeltsessioner.


Pia

Pia Ecklon Lange står i det daglige for sit personlige hjertebarn MAHALO MOVEMENT. 

Pia er yogainstruktør, mentor og Intuitiv Bodyreader. Med sit skærpede fokus på nuet hjælper Pia mennesker både privat- og erhvervsmæssigt til at opleve større egenkærlighed og styrke gennem Mindfulness, Meditation og Yoga. 

Som Mentor og Educator arbejder hun intuitivt ud fra et holistisk menneskesyn og energiperspektiv i såvel forløb for hold som enkeltpersoner.