Book KARMALOFTET

Book KARMALOFTET

KARMALOFTET er et usædvanligt unikt og anderledes lokale i hjertet af Sønderborg, blot få minutters gang fra Rådhustorvet.

120 kvadratmeter i èt rum med fritgående bjælker, der skaber rum, historie og masser af sjæl. Der emmer en særlig rolig energi, der skal opleves, og indretningen gør at du føler dig hjemme fra det øjeblik, du træder ind ad døren.

Hos KARMALOFTET kan du leje lokaler i 2 retninger:

1:
Som BEHANDLER, TERAPEUT eller lignende har du mulighed for at leje dig ind i vort skønne behandlerrum. Der er mulighed for henholdvis at leje pr. dag efter aftale eller at leje en fast dag i ugen. Her er det selvfølgelig vigtigt for os at vi svinger godt sammen. Derfor kan du kontakte os HER for nærmere info eller spørgsmål. Vi vil glæde os til at høre fra dig.
Pris: 400 kr. pr. dag efter aftale
Pris: 1200 kr. pr. måned ved fast aftale

2: 
Som privatperson eller virksomhed har du mulighed for at leje vort skønne loft til eksempelvis FOREDRAG og WORKSHOPS udenfor de vanlige vægge.

Lad energien på KARMALOFTET sprede sig ud i hver en celle af dit arrangement og/eller behandler-sessioner, og se energien, kreativiteten og nytænkningen udfolde sig ud over det sædvanlige.

Her er masser af plads og mulighed for at tænke i nye baner, og samtidig være afslappet på den fede måde. Stemningen i lokalerne oser af æstetik og balance.
Pris: 600 kr. (op til tre timer)

Vi tilbyder:

 •  Køkken med dertilhørende faciliteter:
  – Kaffe og the
  – Køleskab
  – Opvaskemaskine
 • Mødeområde med plads til op til 25 personer. Vi har ekstra stole til at kunne huse op til 25 personer ved særlige arrangementer.
 • Råhygge og Hangout
 • Mulighed for projektor
 • Toiletfaciliteter
 • Yogamåtter, puder og tæpper til 12 personer

  Bemærk: indretning af lokale kan være fleksibel alt efter type af arrangement