Naturligt energiberiget vand

Naturligt energiberiget vand

Vand er fra naturens side struktureret. I vandets frie løb i naturen kan vi iagttage, at vandet i snoninger og bugtninger, danner hvirvler, vortex´s. I vandløb bevæger vand sig i lag med forskellige hastigheder. Netop vandets frie løb, det vil sige vand i bevægelse, luft, lys, magnetisme, hvirvler og spiraler er helt centrale elementer for vandets strukturelle kvalitet. Ved fotografering af vandmolekyler kan det påvises, hvilken molekylestruktur vandet har under forskellige forhold. Vandmolekyler fra en bæk i uberørt natur. har eksempelvis en høj koncentration af harmoniske sekskantede vandmolekyler. Den samme struktur ses også i et sundt menneskelegemes celler. Altså jo mere struktur jo højere et energiniveau. 

“Addit Water har gjort det til en mission at udbrede kendskabet til struktureret vand.
Vand der har undergået forvandlingen fra dødt til levende.”

Hvad er struktureret vand?

Vand kan være struktureret eller ustruktureret.

Struktureret vand er mere energifyldt og tilfører med det samme levende væsner og planter mere energi. Ustruktureret vand har derimod mindre energi, som det du fx drikker fra en plasticflaske eller fra vandhanen. Kroppen skal derfor bruge meget mere energi på at optage næringsstofferne fra ustruktureret vand.

Mennesket består af ca. 70% vand.  Det er derfor vigtigt, at det vand vi indtager er struktureret og mere energifyldt. Det vand, der kommer ud af vandhanerne er desværre også ustruktureret og derfor mindre energiholdigt.

“Postevand kan, ved den rette påvirkning, gendanne den naturlige sekskantede struktur, så vandet atter bliver energifyldt.”

Industrialiseringen har indflydelse på vandets energi-niveau

Det brugsvand, vi får i dag, kommer ikke fra naturlige kilder og vandløb. Det bliver som oftest pumpet op fra undergrunden og derefter transporteret under tryk over store afstande i lige rør frem til os forbrugere. 

Undervejs bruger vandet en del af sin oplagrede energi til at forholde sig til de uharmoniserede og unaturlige forhold, som vandet udsættes for. Herunder kemi, tryk, rør og unaturlige fremføringsveje. Vandmolekylerne bliver så energisvage, at de end ikke kan opretholde deres naturlige struktur, og er dermed ikke er i stand til at være energi-berigende. 

Så det er menneskets indgriben i naturens og vandets kredsløb, der svækker vandets energiniveau. Populært sagt kan man sige, at vand kan – lige som vi, når vi bliver udsat for vilkår, som er stik imod vores natur – blive drænet for energi.

“Vand har en evne til at gendanne sin naturlige struktur, hvis vandet bliver påvirket på denne rette måde, så gendannes den naturlige sekskantede struktur og vandet bliver atter mere energifyldt. Det energipotentiale der er i vand, det er det Addit Water har forfinet og optimeret i deres produkter “

web-image-1_1296x

Naturlige energiprodukter

Produkterne har undergået en påvirkning af materialerne. Stålet og glasset i alle produkterne er blevet påvirket af et naturligt energifelt skabt af struktureret vand. Processen resulterer i produkter der kan omstrukturere molekylerne i den væske der kommes i den så du drikker struktureret, energifyldt væske.

SanAqua glas

glas

Sanaqua 330s

330s

Sanaqua 500

500

Sanaqua 500s

500s

Sanaqua 750s

sølv

PowerPlate

powerplate

Fustage

fustage

WaterFlow

waterflow

PowerPatch

powerpatch

Køb dit produkt fra Addit water allerede idag.
Kig forbi på Karmaloftet eller kontakt Annachanell på 41160557.

Virkning af Addit Natures produkter
Brugere af produkterne beretter for det meste om disse effekter:

  • Bedre hydrering af kroppen.
  • Hurtigere restitution efter behandling og træning.
  • Mindre gener ved sygdom
  • Reduktion af smerter
  • Bedre optagelse af mineraler og vitaminer.
  • Højere velvære
  • Mere fysisk/psykisk energi.